top of page
Styledshoot - Appelblomning-10.jpg

Skräddarsydda Helhetslösningar

Skräddarsytt

Önskar du hjälp att hitta den röda tråden?

Jag heter Emelie-Estelle och jag jobbar som stylist och driver sedan fem år tillbaka en vintageuthyrning med inriktning mot bröllop och event. I min samling hittar du unik rekvisita som skapar en wow-känsla som era gäster kommer att minnas länge!  

Mitt jobb sker främst bakom kulisserna innan bröllopet och festen. Med era önskemål och drömmar i fokus skapar jag magi. Till min hjälp har jag en stor samling av handplockade vintageföremål, porslin, kristallglas och en stor kreativitet och känsla. 

Önskar ni hjälp med att sätta ihop ett förslag som är skräddarsytt? Låt mig vara ert trygga stöd i planeringen. Jag kommer med idéer och inspiration för just er och är ert trygga stöd i planeringen och kommer med inspiration och id. Med mina erfarenheter av att ordna bröllop och event kan jag guida er i vad som verkligen ger det där lilla extra och vad som kanske kan prioriteras bort. 

Jag sätter ihop ett skräddarsytt förslag till er baserat på era önskemål och XXX och 

Tryggt stöd i planeringen. 

Pris från 12.000 kr

Allra bäst är jag när jag släpps fri i min kreativitet. När jag kan lära känna er lite bättre och kan smyga in er personlighet i detaljerna. Kanske finns 

 

När jag satt ihop ett första förslag så bokar vi ett möte för att ses vi i min studio på Stora Holms säteri. Då får ni kika vad jag har i mina samlingar och vara med och 

Främst jobbar jag med vintage. Både för att det känns helt rätt att återbruka men också för att det är oslagbart vackert. Det skapar en omedelbar värme och festlighet som många uppskattar. 

_MG_4630.jpg

"Det är detaljerna som sätter stämningen, det är detaljerna som ger det lilla extra och ingen är bättre på detaljer inför ens stora dag än Emelie. 

 Vi är så glada och tacksamma för att hon genom ödmjukhet och sitt personliga samt familjära sätt hjälpte oss med högt och lågt.

Alla hennes vackra ting som man kan hyra ger den personliga touchen på ens dag! Tack vare hennes kreativa höjd och förmåga att komma på finurliga lösningar blir ens egen dag/tillställning helt unik."

Nathalie och Tony 08-07-23

WhatsApp Image 2023-04-12 at 22.36.21.jpeg

Sortiment

I min samling ryms både klassiker såsom Musselmalet, Gröna Anna och blå blomster men också mer okända serier som bara råkar vara fasligt vackra. 

Hur det går till

När man skickar en förfrågan skriver man vilken färgskala man önskar hyra så att jag kan plocka samman något som passar just er. Jag utgår från Göteborg med omnejd.

TEAMET

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
bottom of page