top of page
_D9G0411.jpg

En inbjudan till Alice i Underlandets knasiga värld

AFTERNOON TEA I UNDERBAR MILJÖ
_D9G0263.jpg

Afternoon tea

"Life is like a cup of tea; to be filled to the brim and enjoyed with friends"

“You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret: All the best people are.”

_D9G0256.jpg

Boka 

Afternoon tea

Försöker du planera den perfekta möhippan, babyshowern eller överraskningsfesten för någon? Låt mig ta er med på en annorlunda resa som ni sent kommer att glömma!
Kliv innanför tröskeln, trilla ner i kaninhålet och hamna någon helt annanstans. Det doftar av te och nybakat och är det kallt sprakar en brasa i kakelugnen. Bordet är uppdukat för er med det vackraste vintageporslin, klirriga champagnekupor och en och annan hatt. Precis som det ska vara på det bästa av tekalas!
Ni är alltså välkomna hem till mig! i hjärtat av linne får ni uppleva en härlig stund tillsammans i underlandets knasiga värld Och njuta av varandras sällskap i lugn och ro.
Jag finns tillgänglig för att hjälpa er med det ni behöver. Kanske mer tevatten eller påfyllning av något.
_D9G0451.JPG
Lägenheten är från 1904, full av tidstypisk charm från sekelskiftet och ligger lättåtkomligt i centrala Göteborg. Härifrån når man några av Göteborgs bästa restauranger inom bara några minuters promenad.
Jag tipsar gärna om mysiga ställen eller aktiviteter som passar just er. Även om man önskar vara extra försiktig under Corona-tider.
_D9G0462.jpg

Take away

Passar det bättre att ha tekalaset någon annanstans?

 

Glöm trista plastmuggar, ballonger och bride to be-sugrör som bara slängs efteråt och låt mig istället hjälpa er att skapa en annorlunda upplevelse hemma hos er. Skåla i champagnekupor i kristall och njut av afternoon tea på vackraste vintageporslinet. Jag ser till att ni har allt i dukningväg för att skapa en riktigt minnesvärd tillställning!

 

Du får behålla allt i 3 dagar så att du i lugn och ro, dagen innan, kan duka upp och sedan njuta av kalaset för att sedan lämna tillbaka först dagen efter.

Event

Planerar du ett företags event och vill att jag kommer till din arbetsplats och dukar upp? Tveka inte att höra av dig .Jag skräddarsyr efter era önskemål och förutsättningar.

_D9G0257.JPG

Personligt

Jag anpassar gärna dukningen för att göra den mer personlig för den blivande bruden eller födelsedagsbarnet

_D9G0394.JPG
bottom of page