top of page

Välkommen in i min ficka 

Hej,

Mitt namn är Emelie-Estelle och jag jobbar som stylist och driver en vintageuthyrning.

Jag skapar miljöer för bröllop och andra högtidliga tillfällen. Nu har jag precis flyttat in på Stora Holms säteri med hela min samling av handplockat porslin, glas och rekvisita. Där kommer jag att ha hand om allt som ni kan tänkas behöva i duknings- och dekorationsväg till ert bröllop eller fest. Oavsett om ni önskar duka själva eller vill ha hjälp att skapa en riktigt stämningsfull och speciellt upplevelse så hjälper jag er att skräddarsy något som passar ert bröllop och budget.

 

Det första jag brukar fråga mina kunder är vilken känsla som gästerna ska få när det sätter sig ner vid bordet. Ska det kännas elegant eller romantiskt och familjärt? Genom att välja ut porslin och dekor bygger jag upp den atmosfären som ni önskar och jag älskar utmaningen att försöka väva in er personlighet. Kanske är det i form av en liten whiskeybar eller ett speciellt tema som ligger er extra varmt om hjärtat.

Förutom vintageporslin kommer jag också erbjuda kompletterande saker som ger tillställningen det lilla extra; en drinkvagn, ljusstakar, brudbåge, ljusslingor, champagnekyl med mera. Det finns också ett helvitt restaurangporslin, glas och uppläggningsfat, dukar och servetter, som både går att mixa med eller hyras separat.

 

Så i stället för att stressa runt och köpa massa saker för en dag, överlåt jobbet till mig. Njut av stunden, unna er att slappna av och kanske sippa på lite bubbel. Jag har allt på plats som ni behöver. Så hör av er så tar vi det där ifrån.

 

Ser fram emot att höra ifrån er!

Under inspirationsfliken hittar ni en liten

hommage till mina föräldrar, "I målarens trädgård"

Där har jag att återigen dukat upp till

fest i deras ateljé, omgiven av penslar

och målardukar och med mammas rosor på bordet. Jag hoppas att ni blir lika inspirerade

som jag.

bottom of page