top of page
  • Skribentens bildIn Estelle's pocket

Bröllops-fabriken på Nääs

Vilken fantastisk dag vi hade i lördags. Utanför fönstren fullkomligt öste regnet ner men inne på Nääs fabriker bubblade det av kreativitet, kärlek och tyll!

Jag är så otroligt tacksam för alla möten på bröllopsfabriken som Nääs fabriker anordnade i lördags. Jag älskar att få träffa blivande brudpar i min popup och få höra om deras drömmar och prata idéer inför deras stora dag.


Men det har också varit fantastiskt kul att träffa grymma branschkollegor;The Flower shop, Sisters in law, Art & Flora, Ester & franke, Disakonditor och många, många fler. Vilket gäng vi är som jobbar med bröllop! Det finns så mycket omtanke, kreativitet och hjärta. Och det kommer att hända så mycket kul framöver, det lovar jag!

Den här pärlbeströdda skapelsen från Ester & Franke var nog min favorit på årets visning!

Är du på jakt efter en klänning så måste du spana in Ester. Hon är så otroligt duktig på att plocka fram det allra bästa hos sina brudar.

Här är en av dukningarna i min popup, Inspirationen kommer från havet men som du ser behöver inte det betyda bara blåvita toner och hampasnöre. Här samsas istället ett elegant porslin på Naturfärgade linnedukar med vackra snäckskal och ljus som går i ton. Champagnekupan är förövrigt perfekt att servera en liten förrätt i.

Och kan vi prata lite om blommorna? Art & Flora bjöd in till en sagovärld med en kavalkad av magiska blomsterarrangemang, brudbådar och hårsmycken, Färgerna dansade mellan aprikosa och djupa rostiga toner till svalt gröna nyanser. Och precis som jag använde hon mycket torkat i sina arrangemang. Så underbart att se att eternellerna gör comeback! Eller vad tycker du?

Kan man annat än att älska dem Ljuvliga färger på tyllkjolarna hos Sister in law? Fick en pratstund med tjejerna bakom den underbara bloggen och har du inte hittat dit än föreslår jag att du gör det med en gång! Det finns så mycket inspiration att ta del av!

Tänk att dessa blomsterarrangemang är gjorda av Torkade vass som vi plockade längs vägen blandat med det som fanns att tillgå i februariträdgården. Ganska otroligt! allt signerat blomsterkonstnären Yvonne.

Tack alla ni som kom förbi! Och har du inte varit där än, bara hojta. Jag finns kvar till den sista februari. Bara boka en tid så ses vi!

114 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page