top of page
  • Skribentens bildIn Estelle's pocket

En gnistrande tid i antågande


Mörkret har legat kompakt i vad som känns som månader men äntligen är årets vackraste högtid inom räckhåll. Kanske älskar jag den här tiden så mycket just för att det är fullt tillåtet att släppa loss sin inre romantiker och skapa en riktig sagovärld! Gnistrande små ljus, sammetsröda amaryllisar och barndomens julgransprydnader men framför allt lite efterlängtad tid med familj och vänner.Så vad bör man då tänka på om man vill skapa en riktigt vacker dukning?


Lägg gärna lite extra omtanke vid detaljerna. Välj en linneservett framför en i papper, det gör ingenting om den är lite skrynklig. Ställ fram små brödassietter vid varje tallrik och lägg flingsaltet på ett av sommarens snäckskal. Sådana små detaljer får dina gäster att känns sig riktigt omhändertagna.

Och spring nu inte ut och köp massa nytt! Utforska istället köksskåpen, ofta döljer det sig mer där än man först kan tro. Det fungerar till exempel alldeles utmärkt att använda tefat från mormors ärvda servis som brödassiett. En gammal soppterrin är en fantastiskt vas för ett enkelt blomsterarrangemang. Det blir bara vackrare av att blanda och dessutom får kanske en saknad släkting på så sätt vara med på ett hörn.Önskar du hjälp för att genomföra din idé?


Drömmer du om en fest med 20-tals tema och champagnekupor på silverfat eller kanske något helt annat, hör av dig och berätta! Oavsett om du vill hyra allt för att få till årets vackraste dukning eller bara vill komplettera med detaljerna som saknas så hjälper jag gärna till, Jag hyr även ut till mindre sällskap.98 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page