top of page
  • Skribentens bildIn Estelle's pocket

Höstbröllop på Garveriet

Oktober är här med hög krispig luft och mörka kvällar. Naturen förbereder sig och börjar försiktigt skifta från djupt grön till gyllene, rostiga toner och vi njuter av tända ljus och generösa dukningar.

Detaljerna i Esther & Frankes klänningar är otroligt välarbetade och vackra! Den genombrutna spetsen lyfter verkligen fram den kvardröjande sommarfärgen.

Vackra ringar från Ernst Forsell.

Sommar som övergår i höst

Jag försöker alltid att använda mig av det som är i säsong i naturen till mina dukningar. Just nu finns så otroligt mycket vackra grönsaker såsom kronärtskocka, blågröna kålhuvuden, päron och äpplen. Dessa är väldigt fina att dekorera borden med.

Hugos lanthandel (@hugos_handel_och_kok) vid Nääs fabriker har såå mycket goda, handplockade delikatesser. Fyll en stor bricka med allt du tycker om. Saftiga päron, aprikoser och gröna oliver i kontrast till salta, krispiga mandlar. Och min absoluta favoritost, Red fox! Det går inte att misslyckas! Dessutom blir det ett vackert tillskott på dukningen som såklart uppskattas av fler orsaker av gästerna.

Den vackra buketten är knuten av Kajsa (@Art & Flora) och fylld av romantiska rosor, fluffigt gräs, mjuka som små kanintassar och torkat pampasgräs. Kontrasterna är A&O för känslan.

Fotograf och spindeln i nätet för den här fotograferingen är helt fantastiska Linnéa Broberg.

Spana in hennes hemsida och följ henne på instagram för massa inspiration!


Modeller: Robin Broberg, Josefin Zackrissonn

Fotograf: Linnéa Broberg

Dukning och porslin: In Estelle´s pocket

Klänning: Esther Franke

Bukett och blomsterarrangemang: Art&Flora

Ballongvägg: Imago ballonger

Ringar: Ernst Forsell

Lokal: Garveriet

151 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page