top of page
  • Skribentens bildIn Estelle's pocket

Intimt Bröllop under vildapeln

Hör ni vårfåglarna? Och ljuset som plötsligt, som från en dag till en annan, skiftat från frostigt till en mjukare vårton? Har våren någonsin varit mer välkommen?! Tror inte det.. Nu vet man att man har allt det härliga framför sig och bröllopsplaneringen kan dra igång på riktigt!

Till den här romantiska dukningen har jag använt mig av blandat vintageporslin, kristallglas, silverbestick och tygservetter. Allt knyts samman med hjälp av den mjuka färgskalan som går från ljust cremevitt och rosa till aprikos med ett stänk av guld. Precis som blommorna.

Duken är en naturfärgad linneduk med vacker struktur och den har jag låtit löpa fritt över bordet för att få en levande och lite busig känsla.


Udda avecglas står samlade på ett patinerat mässingsfat och blomsterarrangemanget är gjort i en fin porslinsterrin. Allt och lite till finns självklart att hyra.

Och kan vi prata om blommorna för ett ögonblick?! Jag älskar buketten och bordsarrangemanget som min fina vän Emma-Klara bundit. Hon är fenomenal på att få till det där perfekta blomsterrufset som både är ljuvligt vackert men samtidigt lite coolt.

Att skåla i champagnekupor av kristall medans äppelblommorna regnar ner över dukningen. Det är svårslaget! <3


Modell: Cornelia Hallenberg

Fotograf: Emilia Dalen

Dukning och porslin: In Estelle´s pocket

Klänning: Esther Franke

Bukett och blomsterarrangemang: The Flowershop

Styling: Jofrima stylisterna

58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page