top of page
  • Skribentens bildIn Estelle's pocket

När jag blev din - Del 1

Det känns fortfarande lite overkligt. I sommarens värsta oväder blev jag din fru.

Tidig morgon den 17:e augusti och regnet smattrade taktfast mot takfönstret. Jag smög tyst upp och kikade ut genom fönstret med utsikt över hamnen. Himlen skiftade i hundra nyanser av blygrått och skvallrade om att morgonskuren endast var en försmak på vad som komma skulle. Då visste jag ännu inte att sommarens värsta oväder var i antågande..

Väderprognoserna under veckan hade velat mellan sol och något regnstänk eller skyfall på 25,8 mm. Ganska snabbt gick det upp för mig att det var det senare vi hade att vänta. Elin som hade varit uppe sen arla morgontimme och förberett ställde fram magiska frukostmackor, mimosa och bananpannkakor med färska björnbär medan jag och Johan svepte runt i vardagsrummet i ett sista försök att få till någon form av vals med Elin hojtandes "Ett, två, tree.. Ett, två, tree!

Mitt på bron bakom akvarellmuseet möttes vi. Vinden lekte loss slingor ur frisyren och de saltmättade vattendropparna yrde runt oss men det gjorde på något underligt vis bara stunden mer speciell. Det var som om ovädret gav mig ett lugn i hjärtat. Jag vet inte vad det är med mig och oväder men de brukar ha den inverkan på mig..

Älskar hur min klänning ser ut att övergå till havsskum ner mot golvet på den här bilden.
Nu tror jag nog att vi sparar resten av historien till en annan dag, det är dags att baka äppelpaj!

För er som undrar vem som stod bakom kameran så var det helt underbara Linnéa Broberg. En så otroligt ödmjuk människa och skicklig fotograf. Hon fick oss att skratta, släppa kontrollen och verkligen bara njuta av vår dag. Och vem tar sådana här bilder i världens oväder?! <3

188 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page