top of page
  • Skribentens bildIn Estelle's pocket

Nya finheter flyttar in

Uppdaterat: 22 juli 2019

Jag har så mycket vackert som jag vill visa er! Jag menar bara tänk er att få skåla i dessa ljuvliga champagnekupor i kristall eller att duka med franska kandelabrar. Och detta är bara några av alla nya bekantskaper som nu välkomnas in i min samling.


Hemlighetsmakeri och vintagefynd

Just nu sitter jag på tåget hem från Stockholm efter en lite speciell helg. Mitt uppdrag var att leverera min icke ont anande kille till Västerås för hans svensexa. Min cover up var att Svts rekvisitaförråd skulle ha en inofficiell utförsäljning där som jag bara inte kunde missa (Hur drömmigt hade inte det varit?!). I samband med detta hade jag bokat en romantisk övernattning på Steam hotell för att fira att det snart är 10 år sedan det blev vi. Då och då glömde jag av att detta inte var sant och kände mig såå exalterad på alla spännande fynd jag hade framför mig tills insåg att det bara var lur... Tack och lov har jag fått hänga med min goa vän Linda som visat mig sina pärlor i Stockholm så det har inte gått någon nöd på mig.
Som ni ser har mitt saksamlarhjärta verkligen fått sitt lystmäte den här sommaren. Så otroligt mycket vackert har fått flytta in i mina samlingar. Allt från blåvitt slottsporslin som jag fick äran att köpa av underbara 90-åriga Lillan i hennes gamla porslinsbutik till snirkliga franska kandelabrar, silverbestick och kristallglas.


Mer att vänta

Jag kommer att fortsätta att fota och lägga upp nyheter i så snabb takt jag kan. Tveka inte att höra av er om ni önskar bilder på något som ni inte hittar än eller kanske har några önskemål på saker jag ska köpa in som ni skulle vilja se i min uthyrning.
Utanför tågfönstret far sommargrönskande ängar förbi under ovädersblå skyar. Hoppas det kommer lite regn. Både jag och naturen kan nog behöva ett mjukt sommarregn nu.103 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page