top of page
  • Skribentens bildIn Estelle's pocket

Välkomna in i min ficka

Äntligen har det blivit dags att bjuda in er till min värld! Ner i min ficka där jag samlar tingen jag älskar allra mest.I Min Ficka

Här kan ni hitta allt från handmålat vintageporslin till gamla franska ljusstakar, silverbestick, champagnekylare eller kanske bäst av allt, den antika hatthållaren! Tänk att ha med den på fest!


Min förhoppning är att få uppfylla så många vintagedrömmar där ute som det bara går! Oavsett om det är till ett efterlängtad bröllop eller kanske en sommarfest så går det att skapa vackra dukningar och stämningsfulla miljöer.


Personligt

Jag skräddarsyr efter era önskemål och behov. Letar ni efter något som inte finns här, bara hör av er! Jag är ständig på jakt efter nya vintagefynd och vem vet, kanske kan jag lägga beslag på just det ni eftersöker.


Inspiration

Här vill jag bjuda på inspiration och idéer oavsett om det är till den stora dagen eller bara för att visa sin partner lite extra omtanke efter en lång vecka. Jag älskar att skapa stämning med enkla medel, en vacker ormbunke under en glasassiett eller att knyta en fläderkvist i servetten.

Kika gärna in under fliken Inspiration för att se vad mitt hjärta klappar lite extra för just nu. Där hittar ni bland annat "I målarens trädgård" där jag dukat upp till fest i en konstnärsateljé.Så varsågoda att botanisera runt och inspireras! Jag är så glad att ni är här!


#vintagerental #bröllopsuthyrning #bröllopsdukning #tablesettings #inspiration #dukniningsinspiration #champagnekyl #ostron #diy #vintage #secondhand


95 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page