top of page
_D9G0350.JPG

Afternoon tea

Med

Alice i Underlandet

_D9G0470.JPG
VillastroÌ__msfors-372A6602_websize.jpg

Själfylld foto- och stylingworkshop för kreatörer på Gunnebo slott

 

Om oss:

 

Emma-Klara driver sitt företag The Flowershop sedan 2015 där hon fritt knyter samman fotograferandet med kreativitet, blomsterarrangemang och styling. Vid sidan av mer kommersiella uppdrag har hon stort fokus på bröllop där hon får möjlighet att kombinera sin kreativa bredd. Allra helst fotograferar hon människor och blommor i vackra miljöer. Nyligen inflyttat på en gård på Orust tillsammans med sin man drömmer hon just nu om att konvertera stallet till en egen bröllopslokal, och har i år startat sin egna snittblomsodling i liten skala. Emma-Klara brinner även för mötet med människor och vill gärna inspirera till ett mer kreativt liv. 

 

 

Bakom In Estelle's pocket återfinns Emelie-Estelle som är stylist och dukningsinspiratör. I flera år har hon jobbat med styling mot bland annat inredningstidningar, butiker och privatpersoner.

Förra året fick hennes kärlek till gamla ting och det dukade bordet henne att starta en vintageuthyrning. Där hyr hon ut handplockat porslin och dekor men skapar också skräddarsydda helhetskoncept och stylar stämningsfulla miljöer till bröllop, event och fest. 

Hon älskar att bygga upp inspirerande världar som berättar en historia och är väl anpassade för foto. Gärna genom att ta tillvara det som finns i omgivningen tillsammans med sin unika rekvisita.

Bokning på emmaklara.creation@gmail.com

villaströmsfors5-9043.jpg
VillastroÌ__msfors-372A6602_websize.jpg

Själfylld foto- och stylingworkshop för kreatörer på Gunnebo slott

Den 11 september håller Emma-Klara @theflowershop.se och Emelie-Estelle @in.estelles.pocket en workshop i fotografi och styling på Gunnebo slott! Parallellt håller Gunnebos trädgårdsmästare och blomsterdesigner Viola Johansson @barablomster en kurs på temat bröllopsblommor.

bottom of page